Muzieknieuws

Nielson komt met nieuwe muziek: 'Moest er even de tijd voor nemen'

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Nielson komt met nieuwe muziek: 'Moest er even de tijd voor nemen'

Nieuwe muziek van Nielson: de singer-songwriter kondigde al aan dat zijn nieuwe single Moeilijk gaat heten, maar bij het uitbrengen komt als verrassing ook het nummer Blus Me mee.

De nummers komen allebei op het nieuwe album van Nielson. De 33-jarige zanger bracht sinds zijn album Diamant (2018) behalve enkele singles en een EP geen volledige plaat meer uit. "Ik moest er even de tijd voor nemen, maar er begint eindelijk weer een nieuw album vorm te krijgen waar ik heel blij van word", laat Nielson weten. De Dordtenaar heeft al meerdere top 10-hits op zijn naam staan, zoals Beauty & The Brains (2012) en IJskoud uit 2018, en als onderdeel van het Koningslied (2013).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fans konden beide nieuwe songs al horen tijdens een show in Carré eerder deze maand. Nielson: "Op Moeilijk en Blus Me kreeg ik zoveel geweldige reacties. Daarom breng ik deze heel graag als eerste uit."

Pinkpop

Een nieuwe tour is nog niet aangekondigd, wel staat Nielson dit jaar op Pinkpop. Wie de nieuwe muziek van de zanger live wil horen, moet vooralsnog dus even geduld hebben.

Ster advertentie
Ster advertentie