Muzieknieuws

NSYNC maakt na 16 jaar comeback en kondigt nieuwe single aan

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. NSYNC maakt na 16 jaar comeback en kondigt nieuwe single aan

Hello, hello, hello! 90’s boyband NSYNC komt na meer dan 20 jaar met nieuwe muziek. De groep heeft een fragment van het nummer gedeeld, dat later deze maand zal verschijnen

De nieuwe single komt niet helemaal uit het niets; er gingen al langer geruchten rond van een reünie. De boyband – bestaande uit Justin Timberlake, JC Chasez, Chris Kirkpatrick, Lance Bass, en Joey Fatone – stapte eerder deze week herenigd het podium op tijdens de MTV VMA’s, waar ze Taylor Swift een prijs uitreikten. Het was de eerste keer dat ze samen op het podium stonden sinds de MTV Video Music Awards van 2013.

Better Place

Via posters voor de derde Trolls-film, Trolls Band Together kunnen fans een QR-code scannen die hen naar een website met een snippet van hun comeback leidt. Het fragment uit het nummer is ook te horen in een nieuwe trailer voor Trolls Band Together, waar NSYNC-zanger Justin Timberlake een hoofdrol in speelt.

Fans moeten helaas nog even geduld hebben. Op dezelfde website valt te lezen dat Better Place vanaf vrijdag 29 september te beluisteren is. Maar hieronder kun je alvast de snippet beluisteren:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NSYNC

Better Place is het eerste nieuwe materiaal sinds 2002. Justin Timberlake brengt datzelfde jaar zijn debuutalbum Justified uit, het begin van een enorm succesvolle solocarrière. Ondanks het vertrek van Timberlake en het gebrek aan materiaal, besloot de mateloos populaire boyband er pas in 2007 definitief een punt achter te zetten.

Ster advertentie
Ster advertentie