Muzieknieuws

Dua Lipa zingt nieuwe single Training Season tijdens de Grammy’s

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Dua Lipa zingt nieuwe single Training Season tijdens de Grammy’s

Drievoudig Grammy-winnaar Dua Lipa trapt afgelopen weekend de Grammy's van 2024 af. De zangeres trakteert het publiek op een gelikte medley van Houdini, Dance The Night én haar nieuwste single Training Season.

Dua Lipa komt zondag in stijl tevoorschijn: uit een stalen kooi omringd door gespierde mannelijke dansers. De zangeres trapt het acrobatische optreden af met haar nog niet uitgebrachte nieuwe single. "Het trainingsseizoen is voorbij", roept de zangeres, waarna ze laat horen én zien waarom ze een van de grootste popsterren van het moment is.

Even oefenen

Halverwege Training Season schakelt ze over op haar recente psychedelische track Houdini. Tussen de twee nummers door vangt het publiek ook een of twee zinnen op uit haar Barbie-single Dance the Night, het nummer waarvoor ze maar liefst twee Grammy-nominaties heeft ontvangen: één voor het nummer van het jaar en één voor het beste nummer geschreven voor visuele media

Check hieronder de hele 'oefening' van Dua Lipa tijdens de Grammy's van 2024:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuw album

Het nieuws dat er nieuwe muziek op komst is, is overigens geen verrassing. Dua plaatste eerder al een teaser van Training Season op sociale media. De release van de gloednieuwe single staat gepland voor 15 februari. Later dit jaar verschijnt Lipa’s derde studioalbum, waarvan de releasedatum nog niet bekend is.

Ster advertentie
Ster advertentie