Muzieknieuws

Son Mieux ongekend live en eerlijk op nieuwe single Tonight

foto: Persfoto Son Mieux - Fotograaf Philine van den Hul
  1. Nieuwschevron right
  2. Son Mieux ongekend live en eerlijk op nieuwe single Tonight

Nieuwe muziek van Son Mieux! De band heeft op donderdagavond de single Tonight uitgebracht.

Stefan Stasse draait het nummer gelijk in De Staat van Stasse. "Zou het lijken op de single ervoor? Het antwoord is 'nee'!. Wij vinden het hier een heel mooi nummer", aldus Stefan Stasse.

Eerlijke verhaal

Voor de show belt De Staat van Stasse met bandlid Olivier Lucas over het nummer. Hij legt uit: "Tonight gaat over aan elkaars zijde blijven, zelfs als dat een moeilijke keuze lijkt." De band heeft járen aan dit nummer gewerkt totdat ze het goed genoeg vonden. Het opnemen ging daarentegen wél een stuk sneller. “Om deze song op de meest eerlijke manier te vangen hebben wij ervoor gekozen om deze track op 5 september in een kerk in Amsterdam helemaal live op te nemen, samen met strijkers en een gospelkoor. Het leek ons de beste manier om het eerlijke verhaal van dit liedje te vertellen, waarin alles live is."

Luister hieronder naar Tonight:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Live door Europa

Fans kunnen niet alleen genieten van een nieuwe single, want ze hebben ook een tournee aangekondigd. Op Instagram laat de indierockband weten: “Volgend jaar gaan we op onze grootste tournee ooit. Een reis die ons door Europa brengt en dan weer terug naar huis in Nederland." Son Mieux speelt onder andere in Duitsland, Tsjechië, Hongarije en België.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie