Muzieknieuws
BNNVARA

Paskal Jakobsen maakt line-up van Concert At SEA bekend

foto: Bullet-Ray van Olphenfoto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Paskal Jakobsen maakt line-up van Concert At SEA bekend

BLØF-zanger Paskal Jakobsen maakte zojuist in Jan-Willem Start Op! de line-up van Concert At SEA bekend. Onder andere The Script, DI-RECT en Van Dik Hout reizen in juli af naar de Brouwersdam.

Na twee jaren van lockdowns en aangepaste at-home-versies, is het dit jaar eindelijk weer zover. Op donderdag 30 juni, vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli kun je op de Brouwersdam in Zeeland genieten van Concert At SEA. In Jan-Willem Start Op! onthulde Paskal Jakobsen zojuist de line-up. Op de Brouwersdam zul je onder andere de succesvolle Ierse band The Script, Kensington, Krezip, Maan, Racoon, Suzan & Freek én natuurlijk BLØF aantreffen op het podium. Met de meer dan 25 namen die vandaag zijn aangekondigd is het grootste deel van het programma bekend.

'We hebben wat in te halen'

"We hebben wat in te halen met elkaar, dus op donderdag doen we de poorten eerder open dan voorgaande jaren. Op al onze podia staan op donderdagmiddag al artiesten te spelen", legt Paskal uit. Een groot deel van de kaarten voor het festival is al vergeven, omdat de meeste bezoekers hun kaarten hebben behouden van de vorige edities. Wil je toch érg graag nog een kaartje bemachtigen? Dan raden we je aan om maandag 28 februari om 12.00 uur je laptop en smartphone in de aanslag te hebben. Dan gaan nog enkele teruggekomen festival kaarten in de verkoop.

Bekijk de volledige line-up onder deze video.

Paskal Jakobsen maakt line-up Concert At Sea bekend

Donderdag

Kensington, Maan, Diggy Dex, Rondé, Meau, Nona, Cøver At SEA en meer...

Vrijdag

The Script, Krezip, DI-RECT, Snelle & de Lieve Jongens Band, Ronnie Flex & The Fam, Froukje, Son Mieux, Van Dik Hout, Michelle David & The True-Tones, The Dirty Daddies en meer...

Zaterdag

BLØF, Chef'Special, Suzan & Freek, Racoon, Davina Michelle, S10, Wipneus & Pim en meer...

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie