Muzieknieuws

Komt Nothing But Thieves naar Nederland? Jan-Willem pikt scoop op in Londen!

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Komt Nothing But Thieves naar Nederland? Jan-Willem pikt scoop op in Londen!

Jan-Willem mocht bij een exclusieve showcase van Nothing But Thieves zijn en pikte er meteen een scoop op. In Jan-Willem Start Op! doet hij verslag.

Ergens in Londen mochten een paar gelukkigen afgelopen woensdag al de nieuwe plaat van Nothing But Thieves horen. Dead Club City, heet 'ie, het album dat de Britse alternatieve rockband deze zomer zal releasen. Afgelopen weken heeft Nothing But Thieves ons al lekker gemaakt met de singles Overcome en Welcome To The DCC, die volgens Jan-Willem een goed voorproefje zijn. "Ze hebben vijf maanden aan de nieuwe plaat gewerkt, dus ze hebben er echt de tijd voor genomen. En wat ik heel leuk vind, is dat Death Club City eigenlijk reflecteert wat ze zelf leuk vinden. Dus één nummer is eigenlijk een glamrock/soul-achtig 70s nummer en een ander nummer gaat weer heel erg de rock kant op. Dus het is eigenlijk zo afwisselend als de twee nummers die al uit zijn."

Naar Nederland?

Ben je nieuwsgierig geworden? Zet 30 juni dan maar vast in je agenda. Dan brengt de band Dead Club City uit én gaan ze ook meteen een nieuwe single releasen. Op een veel gestelde vraag, heeft Jan-Willem ook meteen een geruststellend antwoord: "Veel mensen vroeg zich af: gaan ze nog naar Nederland komen. En ik heb wel het idee dat dat goed gaat komen."

Bekijk hieronder het hele gesprek:

Video niet beschikbaar

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie