Muzieknieuws
BNNVARA

Son Mieux onthult AFAS show én geur van hun kleding

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Son Mieux onthult AFAS show én geur van hun kleding

Son Mieux stond vanochtend op de bühne bij Jan-Willem Start Op! en deed allerlei geheimen uit de doeken. Van hun AFAS show tot de geur van hun onmiskenbare showpakken.

Vliegschaamte zou voor Son Mieux niet handig zijn, want wat heeft de band afgelopen tijd een vlucht gemaakt. Ze hebben een waanzinnig jaar achter de rug, mét een gigantische hit op hun naam, Multicolor, die we bij NPO Radio 2 grijsgedraaid hebben. De band houdt de stijgende lijn nog even aan, want ze hebben een primeurtje voor Jan-Willem en Jeroen. "Op 24 november 2023 doen we onze allergrootste show ever in de AFAS Live", kondigt zanger Camiel Meiresonne glunderend aan. "Er komen weer jongensdromen uit."

'Fris nieuw pak'

Son Mieux had vanochtend niet alleen een primeurtje bij zich, maar ook een nieuwe single. En bij een nieuwe single hoort - in Son Mieux' geval - gloednieuwe showkleding. De band is namelijk te herkennen aan hun perfect afgestylde outfits, die ze elk optreden dragen. "Het is fijn dat we weer een nieuw outfitje hebben, want we hebben een glitteroutfit die we echt al deze hele zomer dragen en die wandelt op zichzelf weg op het moment", vertelt Camiel lachend. "Ik kwam laatst na een show thuis bij m'n meisje en die vraagt: 'Wat heb jij gedaan?!' Ruik ff aan jezelf.' Toen rook ik dus naar het pak dat ik een half uur aan had gehad. Ja, dat gaat niet goed. Dus we zijn blij dat we weer fris in een nieuw pak hier staan."

Beluister hieronder het hele gesprek:

Primeurtje! Son Mieux kondigt AFAS show aan

This Is The Moment

Naast die fraaie aankondiging speelde Son Mieux ook nog eens een knallende liveversie van nieuwe single This Is The Moment. Bekijk het optreden hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie