Muzieknieuws
BNNVARA

Frans Bauer op roze wolk nadat Mick Jagger hem noemt: 'Vergeet ik nooit meer'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Frans Bauer op roze wolk nadat Mick Jagger hem noemt: 'Vergeet ik nooit meer'

Dat Mick Jagger gisteren tijdens het concert Frans Bauer noemde, is ook Frans Bauer zelf niet ontgaan. Zo vertelt hij vanochtend aan Jan-Willem en Jeroen in Jan-Willem Start Op!

Een opvallende uitspraak gisteravond tijdens het langverwachte concert van The Rolling Stones. Nadat Mick Jagger eerder al zijn variant op Heb Je Even Voor Mij liet horen, verwees hij ook gisteravond weer naar Frans Bauer. Hij riep: "Wat fijn dat jullie hier zijn en niet bij Frans Bauer." Dat werd gefilmd door bezoekers en die video's bereikten Frans Bauer zelf. Die sindsdien op een roze wolk zweeft. “Ik was gisteravond thuis en ik zag allerlei filmpjes binnenkomen. En ik dacht: ‘Wauw, dat is toch wel bizar leuk'. Iets wat je nooit in je hele leven meer vergeet. Dat zo’n icoon op één van z’n laatste shows door Europa de naam van Frans Bauer dan nog even noemt", vertelt Frans. "Ik heb er eigenlijk geen woorden voor. Dat hij zoals gisteren denk ik ook nog is gaan oefenen op m'n naam. Ja, daar moet je even over nadenken. Dat is toch geweldig?"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bekijk hieronder de hele reactie van Frans Bauer:

Frans Bauer op roze wolk na vermelding Mick Jagger: 'Vergeet ik nooit meer'

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie