Muzieknieuws
BNNVARA

Wat gaat John Mayer vandaag bekendmaken?

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Wat gaat John Mayer vandaag bekendmaken?

John Mayer fans zitten vandaag druk te F5'en. De zanger gaat namelijk iets bekendmaken, maar wat? In Jan-Willem Start Op! deelt superfan Joske Meerdink haar theorieën met Jan-Willem en Jeroen.

Eén mysterieuze foto op de Instagram van John Mayer heeft al heel wat stof doen opwaaien. Op de bewuste foto staan de letters '1' en '26' afgebeeld, die zouden kunnen verwijzen naar de datum van vandaag. De zanger schrijft erbij: "It wasn't time until it was" en deelt vervolgens een emoji van een ticket. Genoeg om de gemoederen van de John Mayer fans flink bezig te houden.

'Liedje voor liedje releasen'

Eén van hen is Joske Meerdink, die al een ware studie heeft gemaakt van wat de aankondiging vanmiddag zou kunnen zijn. Zo voorspelt de superfan: "Ik denk ook dat hij nieuwe muziek gaat uitbrengen, omdat hij eerder in een podcast heeft gezegd dat hij een nieuwe album gaat uitbrengen. Dat hij liedje voor liedje gaat releasen."

Tour in Europa?

Daar blijft het niet bij. Joske verwacht ook dat er een akoestische tour aan gaat komen. Dit is volgens haar te herleiden aan de spotlight, de kruk en de akoestische gitaar die in de foto te zien zijn. "Daarbij hoop ik dus wel dat hij ook Europa aandoet, dat hij niet weer kiest voor een rondje Amerika. Dat hebben we wel gehad vorig jaar, wij willen nu ook", lacht Joske. "In 2019 is hij hier voor het laatst geweest en meestal zitten er zo'n drie à vier jaar tussen een tour bij hem ook. Dus dan wordt het wel weer tijd zou je denken. Hij heeft z'n vorige album in Europa nog niet eens ten gehore gebracht, dus hij moet eigenlijk wel."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie