Muzieknieuws

Tom Odell staat deze zomer in de Ziggo Dome

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Tom Odell staat deze zomer in de Ziggo Dome

Tom Odell komt naar Nederland voor zijn grootste show op Nederlandse bodem tot nu toe. Op 2 juli staat de singer-songwriter in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Na een optreden op Pinkpop in 2023 gaf de 33-jarige singer-songwriter eerder deze maand twee uitverkochte shows in ons land. Met zijn The Black Friday Tour stond de Britse zanger op zowel de RTM Stage van Rotterdam Ahoy als in in AFAS Live. Nu blijkt dat fans opnieuw niet lang hoeven te wachten op de retour van de zanger, die deze zomer alweer naar Nederland komt. De kaartverkoop voor zijn aankomende show in Amsterdam start op donderdag 28 maart om 11:00 uur.

Black Friday

Het is alweer 12 jaar geleden dat Tom Odell doorbrak met zijn monsterhit Another Love. Een nummer dat hem niet alleen 2 miljard streams opleverde, maar ook waardoor hij is uitgegroeid tot een van de meest gestreamde Britse artiesten ter wereld.

Na zijn debuutalbum Long Way Down volgden meerdere platen. Zijn meest recente album Black Friday bracht hij afgelopen januari uit. Het album is opgenomen in Tom Odells eigen studio in Londen, met zijn gitaar op schoot. Het resultaat is een authentiek, minimalistisch album dat je hieronder kunt beluisteren:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie