Muzieknieuws

Robbie Williams belicht 'nadelige kant' van zijn roem in documentaire-teaser

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Robbie Williams belicht 'nadelige kant' van zijn roem in documentaire-teaser

De Netflix documentaire over Robbie Williams staat zoals eerder aangekondigd later dit jaar op het programma. Maar de streamingsdienst licht nu alvast een tipje van de sluier op en deelt in aanloop naar de première een teaser van de vierdelige documentaireserie over het popicoon.

Robbie Williams breekt door in de jaren 90 als lid van Take That, maar timmert daarna ook solo hard aan de weg. Om zijn 25-jarige solocarrière te vieren, brengt Robbie Williams in 2022 zijn album XXV uit. Daar blijft het niet bij, want er is ook een documentaire onderweg die later dit jaar verschijnt.

Kijkje in de keuken

De serie, geregisseerd door Joe Pearlman, biedt een nieuwe kijk op de uitgebreide carrière van de Angels-zanger. Volgens het persbericht van de trailer kunnen fans de zangers "worsteling met verslaving en zijn herstel" zien en krijgen ze ook "zijn breuk met Take That en hun reünie" voorgeschoteld aan de hand van nieuwe archiefbeelden en interviews.

"Wat mij kapot zou maken, heeft mij ook succesvol gemaakt", zegt de Brit in de teaser over fragmenten van de poplegende gedurende de tijd dat hij in de schijnwerpers stond.

'Raak het vuur aan'

"Groot. Meer. Raak het vuur aan. Raak de knop aan, druk wanneer er 'trekken' staat", vertelt Williams, begeleid door fragmenten van beelden die gemaakt zijn in de loop van zijn imposante carrière. "Al deze dingen hebben mij mijn carrière opgeleverd, maar er zit ook een nadelige kant aan", vertelt de zanger over de roem die volgt. "Het hangt ervan af welke wolf je voedt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie