Muzieknieuws

Billy Joel nodigt Olivia Rodrigo uit voor duet Uptown Girl en deja vu

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Billy Joel nodigt Olivia Rodrigo uit voor duet Uptown Girl en deja vu

Twee generaties aan muziek kwamen samen op het podium tijdens Billy Joels show in Madison Square Garden. Hij nodigde popsensatie Olivia Rodrigo uit voor een duet van Uptown Girl en haar hit deja vu.

Olivia Rodrigo - bekend van de hits good 4 u en drivers license - is een van de grootst opkomende nieuwe talenten van het moment. Ze won onlangs nog een NME award voor 'Best New Act In The World', er ligt dus een veelbelovende carrière voor haar in het verschiet. Op haar hit deja vu zingt Rodrigo: "I'll bet that she knows Billy Joel, Cause you played her "Uptown Girl." Iets later in de tekst: "Play her piano, but she doesn’t know, that I was the one who taught you, Billy Joel."

Groot fan van Billy Joel

Billy Joel greep deze aanleiding aan om haar uit te nodigen op het podium tijdens zijn show in Madison Square Garden. Op het podium vertelt Olivia dat ze groot fan is van Billy en het volgende liedje grotendeels over hem heeft geschreven, waarna ze deja vu instart. Later zingen ze ook nog samen Joels hit Uptown Girl, die terugkomt in de lyrics van deja vu.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie