Muzieknieuws

Beyoncé's vader hoopt op Destiny's Child-reünie

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Beyoncé's vader hoopt op Destiny's Child-reünie

Mathew Knowles, de vader van Beyoncé, heeft in een interview met Entertainment Tonight uitspraken gedaan waar het hart van menig Queen Bey-fan sneller van gaat kloppen. Vader Knowles hoopt namelijk op een reünie van Destiny's Child én "een laatste album".

Knowles, die zelf bekend werd als de manager van Destiny’s Child, zou een comeback "zeker steunen". Hij voegt daar wel aan toe dat zijn dochter, Kelly Rowland en Michelle Williams het vooral zelf moeten willen.

'Allemaal strategie'

"Ik denk dat de fans dolblij en overweldigd zullen zijn", vertelt hij. "Hopelijk doen ze het nog een laatste keer in hun carrière. Hopelijk geven ze ons nog een laatste album. Wie weet? Je weet maar nooit. Zeg nooit dat het niet kan, want dit is amusement. Er kan veel gebeuren.”

Ook onthulde Knowles dat de lancering van de solocarrières van de dames, die volgden op hun avontuur met Destiny’s Child, altijd het plan was. "Meedoen aan Destiny's Child, dat was geen toeval of geluk, dat was een strategie waarmee elk van hen haar eigen unieke aanhang kon opbouwen", vertelt hij. "Dat was allemaal strategie."

Destiny's Child

Als Beyoncé naast haar lidmaatschap van Destiny's Child ook solo doorbreekt, wakkert dat de geruchten van het einde van Destiny's Child aan. Maar in 2004 brengt de meidengroep toch nog een nieuw album uit: Destiny Fulfilled. De groep houdt het niet lang vol; na een jaar besluiten de dames er definitief mee te stoppen.

In 2018 komen de zangeressen eenmalig weer samen als Beyoncé headline-act is op Coachella. Tijdens deze 'mini-reünie' zingt Destiny's Child drie nummers: Say My Name, Lose My Breath en Soldier. Hoe dat klinkt, hoor je hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie