Muzieknieuws

Lee Towers is klaar voor de huldiging van Feyenoord

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Lee Towers is klaar voor de huldiging van Feyenoord

Feyenoord is kampioen! De 3-0 zege op Go Ahead Eagles betekent dat de ploeg voor de 16e keer in de historie de schaal in ontvangst mag nemen. Vandaag is de huldiging en zanger Lee Towers is natuurlijk van de partij.

Hoe heeft Lee Towers de overwinning gevierd? "Toen de wedstrijd afgelopen was had ik nog een optreden op het Willemsplein. Daar stonden ook nog 10.000 man. Die hebben via beeldschermen naar de wedstrijd staan kijken. De euforie van De Kuip had zie ook nog doorgezet naar het Willemsplein en heel veel plekken in Rotterdam", vertelt Towers.

Huldiging

Rond 12.00 uur wordt de voetbalploeg, die gisteren landskampioen werd, gehuldigd op het stadhuis aan de Coolsingel. Lee Towers is er ook en zal You Never Walk Alone zingen. "Euforie en blijdschap. Het is een voorrecht dat je dit elke keer mag meemaken", vertelt Towers. "Hoe onze trainer Arne Slot toch redelijk jonge jongens op een niveau heeft kunnen krijgen dat we de beste ploeg van Nederland geworden zijn."

Luister het gesprek hieronder terug:

Video niet beschikbaar

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie