Livemuziek
BNNVARA

Chef'Special live met hun gloednieuwe single You And I

foto: BNNVARAfoto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Chef'Special live met hun gloednieuwe single You And I

Een vroeg wekkertje voor de mannen van Chef'Special vandaag. Ze stonden op het live podium van Jan-Willem Start Op! met hun nieuwe single You And I!

De bandleden hebben samen best een prestatie op hun naam staan. Joshua, Guido, Wouter, Johannes en Wouter vormen namelijk al 15 jaar Chef'Special. Het begon ooit met een repetitie waar Joshua vier uur te laat aan kwam wandelen. "Want ik was heel brak", vertelt Joshua. Naast Wouter kende hij de andere toekomstige bandleden nog helemaal niet. "Maar ik denk dat we een half uur hebben gejammed en het voelde gelijk van: 'Oh, wij zijn een band. Dit is het.'." Dat jubileum zullen ze binnenkort groots vieren met een optreden in de Ziggo Dome.

You And I

Eind september kwam de band met een gloednieuw nummer, getiteld You And I. Een nummer dat niet speciaal voor het jubileum geschreven is, maar wel terugblikt. "Het gaat over wat je in het verleden hebt gekregen van iemand, iets wat je deelt, wat je bij je draagt. Maar meer in verband met iemand waar je niet meer mee bent. Dat kan iemand zijn die je kwijt bent geraakt. Of een relatie die je vroeger had. Maar waar je wel mooie dingen aan hebt overgehouden. En die je nog bij je draagt. Daar gaat de song You And I over."

Bekijk het optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie