Livemuziek
BNNVARA

Kijk terug: Jack Jarryd live met ex-TopSong Still Love

foto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk terug: Jack Jarryd live met ex-TopSong Still Love

Lente op je radio vanochtend: Jack Jarryd speelde ex-TopSong Still Love live in Jan-Willem Start Op!

De kersverse TopSong-houder staat op de playlist als Jack Jarryd, maar z'n vrienden kennen hem gewoon als: Jeroen Kok. Jack Jarryd is namelijk Jeroens artiestennaam, die hij deels te danken heeft aan z'n ouders. De initialen van zijn volledige naam, Jeroen Adriaan Cornelis Kok, spellen namelijk: Jack. Vorige week scoorde hij met Still Love z'n allereerste NPO Radio 2 TopSong. "Moet zeggen dat ik nog steeds op een behoorlijke roze wolk zit", reageert Jack. "Het was een jaar met hoogte- en dieptepunten en die TopSong kwam precies op het juist moment. Het is de stroomversnelling die we nodig hadden."

Ex-geliefden

In Still Love bezingt Jack het verhaal van twee ex-geliefden die terugkijken op een stukgelopen relatie. Na z'n hit Hot Stuff is dit de tweede single vleugels krijgt. Zo kreeg Still Love niet alleen TopSong-status, maar staat 'ie ook op nummer 1 in de Verrukkelijke 15. "Het is echt een enorme eer als je kijkt tussen welke namen je staat", glundert Jack.

Bekijk het optreden hier terug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op!

Je hoort Jan-Willem Start Op! iedere werkdag van 6.00 tot 9.00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie