Livemuziek

Kippenvel: de Boetners maken indruk met nieuwe single én Rolling Stones cover

foto: Giel (BNNVARA)
  1. Nieuwschevron right
  2. Kippenvel: de Boetners maken indruk met nieuwe single én Rolling Stones cover

'Dé dialectrock sensatie uit de Achterhoek' is terug! De band is regelmatig live te zien in modderigste feesttenten en zalen waar de biertap overuren draait. Altijd genoeg rock & roll met de Boetners dus, maar op de Speelplaats bij Giel presenteren ze hun fragiele nieuwe single.

de Boetners maken nummers in hun moerstaal, en hun populaire rocknummers als Mien Brommer en Later (Als I-J Groter Bunt) zingt hun publiek luidkeels mee. Des te groter is het contrast met hun rustige nieuwe single Goa Asteblieft Niet Weg. Samen met de 19-jarige singer- songwriter Marise den Bakker bezorgen ze luisteraars kippenvel.

Goa Asteblieft Niet Weg

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wie optreedt bij Giel moet er aan geloven: een cover uit de NPO Radio 2 Top 2000 spelen. Geen makkelijke opgave, zeker niet als je geliefde nummers van legendarische artiesten kiest. de Boetners & Marise den Bakker wagen de gok en coveren Gimme Shelter van The Rolling Stones. En met succes! De inbox van de NPO Radio 2-app stroomde over met complimenten. "Ik heb er gewoon mijn auto voor stil gezet!"

Gimme Shelter (cover)

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Giel

Je hoort Giel maandag tot en met vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur bij BNNVARA op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie