Livemuziek
BNNVARA

Internationale hitzangeres mxmtoon geeft eerste Nederlandse optreden bij Giel

foto: Giel (BNNVARA)
  1. Nieuwschevron right
  2. Internationale hitzangeres mxmtoon geeft eerste Nederlandse optreden bij Giel

Ze is één van de snelst groeiende talenten van de jongste generatie. Met 270 miljoen streams op Spotify voor haar grootste hit, heeft ze de luistercijfers van grote artiesten als Lenny Kravitz al lang overtroffen. De wereldster staat nu voor het eerst in Nederland op te treden, live bij Giel!

Gewapend met een ukelele komt de Amerikaanse Maia, zoals mxmtoon echt heet, naar de studio. Ze weet Giels luisteraars te verbluffen met haar single mona lisa, waarin ze zingt dat ze liever het kunstwerk wil zijn dan de bedenker. Beluister het hieronder!

mona lisa

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet alleen haar eigen muziek klinkt fantastisch op Giels Speelplaats, maar ook haar cover uit de NPO Radio 2 Top 2000. Mxmtoon koos voor de '00s klassieker All Star van Smash Mouth uit de film Shrek. Bekijk het hieronder.

All Star (Smash Mouth cover)

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Na haar optreden op de Speelplaats, neemt ze snel het vliegtuig voor een optreden in Londen. Waarschijnlijk komt ze snel terug naar Nederland, want op Giels vraag of we haar op een festival gaan zien "dat begint met de letter L en eindigt op owlands", reageert ze dat ze snel iets tofs bekend mag maken. Daar gaan we ongetwijfeld meer over horen!

Giel

Je hoort Giel maandag tot en met vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie