Livemuziek
BNNVARA

Roodbeens Radar-talent Martin Jasper live met Let You Go

foto: Jan-Willem Start Op!
  1. Nieuwschevron right
  2. Roodbeens Radar-talent Martin Jasper live met Let You Go

Na helemaal grijs gedraaid te zijn op Roodbeens Radar, hoorde je vanochtend eindelijke de live versie van Martin Jaspers Let You Go bij Jan-Willem Start Op!

Martijn Roggeveen, beter bekend als Martin Jasper, schreef zijn eerste liedje toen hij 16 jaar oud was. Op zijn slaapkamer in Heemskerk. Waarop het balletje is gaan rollen en hij in contact kwam met producers in Nashville. Muziek maken zit diepgeworteld in Martijns bestaan. Op zijn sociale media vertelt hij wat liedjes schrijven voor hem betekent: “Het helpt mij mezelf te begrijpen en waarom bepaalde dingen in mijn leven gebeuren. Er zit een stukje van mij in elk nummer en door het op zo’n delicate manier te delen werkt het een beetje als therapie voor mij."

Roodbeens Radar

Martin Jaspers nieuwe nummer Let You Go is gelijk opgepakt door Jan-Willem en wordt vaak gedraaid in de ochtendshow van NPO Radio 2. “Dat blijft top, hoe vaak het ook gebeurt”, vertelt Jasper. “Ik krijg iedere keer kriebels als ik dat hoor.”

Bekijk de live versie van Let You Go hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op!

Je hoort Jan-Willem Start Op! iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie