Livemuziek
BNNVARA

Kijk terug: DI-RECT live met How My Heart Was Won

foto: Jan-WIllem Start Op!foto: Jan-Willem Start Op!
  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk terug: DI-RECT live met How My Heart Was Won

DI-RECT op de toppen van hun kunnen, dat zag je vanochtend in Jan-Willem Start Op. Ze speelden een indrukwekkende live versie van How My Heart Was Won.

Voor het optreden heerste er een wedstrijdspanning in de NPO Radio 2 live ruimte en zag je alle bandleden in opperste concentratie. "Het is een hartstochtelijk lied, dat vergt nogal wat. En het is eerlijk gezegd ook een beetje aan de toppen van m'n kunnen. Dus het is wel een beetje spannend, zo vroeg in de ochtend", legt zanger Marcel Veenendaal uit.

Een zinnetje van Paul-Jan

Het liefdeslied begon met één zin van gitarist Paul Jan Bakker. "Het is een mooie samenkomst van dingen hoe liedjes kunnen ontstaan", vertelt hij. De band speelde al met het idee om een love tune te maken en met dit zinnetje van Paul Jan hadden ze meteen een titel. Terwijl Paul Jan aan Westerns én aan een speciaal iemand dacht, schreef hij dit zinnetje. "Eigenlijk voor iemand waar ik heel erg verliefd op ben. En dat gaat 'm niet helemaal worden, denk ik."

Bekijk hun live optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie