Livemuziek
BNNVARA

Diggy Dex schreef ex-TopSong Allermeest terwijl hij alleen op pad was

foto: BNNVARAfoto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Diggy Dex schreef ex-TopSong Allermeest terwijl hij alleen op pad was

Diggy Dex had vanochtend een vroege wekker om jouw muzikale wekker te kunnen zijn. Je hoorde hem live in Jan-Willem Start Op!

Je weet pas wat je mist als het er even niet meer is, en dat is met de NPO Radio 2 TopSong van vorige week zéker het geval. Een week lang hoorde je Diggy Dex' nieuwe single Allermeest extra vaak voorbij komen op NPO Radio 2. En vanochtend kreeg je als kers op de taart nog een live versie van het nummer te horen in Jan-Willem Start Op!

Even weg

Kilometers verwijderd van thuis schreef Diggy Dex het nummer. "Af en toe ga ik een paar dagen weg, in m'n eentje. Even weg van werk en gezin", vertelt hij. "Gewoon even alleen zijn. Dat is wel fijn, voor de afstand. Toen kwam ik ook op de zin: 'Ik houd het allermeest van jou als ik niet bij je bij'. Ik houd natuurlijk ook ontzettend veel van haar als ik wel bij haar ben. Maar ik denk dat iedereen dat wel herkent, tenminste dat heb ik, dat je dat in de waan van de dag soms even vergeet."

Bekijk het live optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie