Livemuziek
BNNVARA

George Ezra onthult naam nieuwe single op het NPO Radio 2 live podium

foto: Jan-Willem Start Op!foto: Jan-Willem Start Op!
  1. Nieuwschevron right
  2. George Ezra onthult naam nieuwe single op het NPO Radio 2 live podium

Hoog bezoek bij Jan-Willem Start Op! vanochtend. George Ezra kwam even langs om z'n gloednieuwe single Anyone For You (Tiger Lily) live te zingen.

"Het is een spannende tijd, want we gaan nieuwe muziek releasen", vertelt George Ezra aan Jan-Willem en Jeroen. Natuurlijk zou Jeroen Jeroen niet zijn, als hij niet ook een primeurtje los probeert te peuteren bij de Britse singer-songwriter. "Ik weet dus nooit wat ik wel en niet mag zeggen, zal ik de regels breken? Ik weet dat de nieuwe single die we uit gaan brengen Green Green Grass heet. Ik denk niet dat we dat al verteld hebben ergens. We gaan de videoclip binnenkort filmen."

Wie is Tiger Lily?

De inspiratie voor ex-TopSong Anyone For You vond George Ezra in zijn eigen dagboeken. In 2016 schreef hij over Tiger Lily. "Ik kwam allemaal pagina's tegen waarin ik schreef over een 'tiger lily'. Ik vond het leuk en dacht: 'Dit kan ik gebruiken'." De Britse zanger schrijft nog steeds in een dagboek, al geeft hij wel toe dat de inspiratie met vlagen komt. "Wat ik me gerealiseerd heb, is dat ik er nooit goed in ben als ik druk ben. Bezig ben met optreden. Dus alle gave tijden heb ik niet echt vastgelegd. Het is vaak een specifieke reis of de saaie momenten."

Bekijk het live optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie