Livemuziek
BNNVARA

Tim Akkerman covert Radar Love bij Giel

foto: Paul Ridderhof
  1. Nieuwschevron right
  2. Tim Akkerman covert Radar Love bij Giel

Zanger Tim Akkerman bracht woensdagavond bij Giel een ode aan zijn collega's uit Den Haag. Begeleid door zijn band The Ivy League coverde hij Radar Love van de Golden Earring.

Hoewel Tim Akkerman genoeg eigen materiaal heeft om te laten zijn tijdens optredens, fietst hij er af en toe een cover tussendoor. “Het is voor jezelf ook lekker om af en toe een uitstapje te maken”, geeft de zanger aan. Beluister de cover van Radar Love hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Silver Linings

In september 2021 brengt Akkerman zijn nieuwe album Silver Linings uit. “Het gezegde is dat je de goede kanten van dingen zoekt", vertelt de zanger over de titel van de plaat en de gelijknamige single. "Ik denk dat we in deze tijd allemaal hebben nagedacht over waarom we dingen eigenlijk doen. Waar onze waarden liggen. Als er iets negatiefs op je afkomt, kijk dan naar de mooie dingen.”

Akkerman speelde ook Silver Linings tijdens zijn bezoek aan Giel. Bekijk het optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Giel

Elke maandag t/m vrijdag verzorgt Giel het avontuur in het avonduur. Hij maakt van 22.00 tot 00.00 uur de laatste show van Nederland, met artiesten, livemuziek en... jou! Laat dus van je horen via de gratis NPO Radio 2-app, want Giel is Gevarieerd, Interactief En Live.

Ster advertentie
Ster advertentie