Livemuziek
BNNVARA

Davina Michelle doet unieke live uitvoering van I Love Me More

foto: BNNVARAfoto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Davina Michelle doet unieke live uitvoering van I Love Me More

Davina Michelle zong vanochtend recht de harten van NPO Radio 2 luisteraars in. Ze liet in Jan-Willem Start Op! een unieke, kleine en kwetsbare uitvoering van I Love Me More horen.

De boodschap van I Love Me More neemt Davina Michelle zelf ook ter harte. Ze heeft 'm zelfs op haar lichaam getatoeëerd: een hartje dat zichzelf omarmt. "Die staat voor zelfliefde", legt Davina Michelle uit. "Eigenlijk om jezelf elke dag te herinneren dat je het allerbelangrijkste bent in je eigen leven. Dat klinkt heel egoïstisch en heel arrogant, maar dat is wel gewoon hoe het is. Als je jezelf niet op nummer één zet, en je zelf het allerbelangrijkste bent in je eigen verhaal, en zelf niet stabiel, gezond en gelukkig bent. Dan kun je je ook niet verwachten dat je dat voor andere mensen bent. En dat is iets waar ik mezelf elke dag aan probeer te herinneren."

Bekijk het optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie