Livemuziek
BNNVARA

Ilse DeLange live met nog niet eerder vertoonde versie van Drown Us Out

foto: Jan-Willem Start Op!foto: Jan-Willem Start Op!
  1. Nieuwschevron right
  2. Ilse DeLange live met nog niet eerder vertoonde versie van Drown Us Out

Fans van Ilse DeLange spitst uw oren: ze stond vanochtend op de bühne van Jan-Willem Start Op! en zong een versie van Drown Us Out die je nog niet eerder hoorde.

Voor Ilse naar Duitsland vliegt voor een 'heel erg leuk' geheim project, reed ze vanochtend eerst nog even langs de NPO Radio 2 studio. Ze trotseerde de sneeuw om haar gloednieuwe single, tevens bekroond tot NPO Radio 2 TopSong, voor het eerst live op de radio te zingen. Drown Us Out is net als haar vorige single Willing onderdeel van een nieuwe plaat, die ergens dit jaar uit zal komen. Veelbelovend is 'ie in ieder geval zeker, want alles wat we er tot nu toe van gehoord hebben is door de NPO Radio 2 dj's uitgeroepen tot TopSong. De plaat is ter ere van Ilse's jubileum. In 1988 verscheen namelijk haar allereerste album World Of Hurt, wat betekent dat Ilse dit jaar al 25 jaar in het vak zit.

'Zoek de verschillen!'

Met een dankbare glimlach van oor tot oor staat Ilse op het livepodium van Jan-Willem en Jeroen. "Ik ben natuurlijk super trots op wat daar allemaal over die schouder ligt en dat we hier gewoon nog staan", legt ze uit. En dat doet ze zeker, met de eerste TopSong van 2023 op zak. In de ochtendshow trakteert ze je op een unieke versie van haar nieuwe single. "Tot en met het eerste refrein is het anders dan de radioversie, zoek de verschillen!"

Bekijk Drown Us Out hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie