Livemuziek
BNNVARA

Kijk terug: Goldband live bij Jan-Willem Start Op!

foto: BNNVARAfoto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk terug: Goldband live bij Jan-Willem Start Op!

Ondanks dat Goldband wordt geleefd door de nacht, stonden ze vanochtend al héél vroeg in de NPO Radio 2 studio. Ze speelden hun gloednieuwe single Rommel Iive in Jan-Willem Start Op!

Als de mannen van Goldband vanochtend allemaal kroontjes hadden gedragen, hadden we niet gek opgekeken. De band is namelijk deze week NPO Radio 2 royalty: Goldband is een hele hoge nieuwe binnenkomer in de Koninklijke 500. Met hun hit Noodgeval bestormen ze de lijst der koningen alsof het inderdaad een noodgeval is. Ze komen dit jaar, na heel veel stemmen van NPO Radio 2 luisteraars, binnen op plek 41.

Rommel

En wie weet doen ze volgend jaar wel hetzelfde met hun nieuwe gloednieuwe single: Rommel. In de track bezingen ze hun worsteling met drank en drugs. Met een aantal grote shows in het vooruitzicht besloot de band echter even compleet clean te gaan en 2,5 maand niet te drinken. "Aan de ene kant zie je de charme, wat het opbrengt, de productiviteit", vertelt Milo over die maanden. "Maar aan de andere kant mis je ook weer het feesten, het losgaan en de gezelligheid. Dat is de strijd en die hoor je op de EP ook goed terug."

Kijk hieronder het optreden terug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie