Livemuziek
BNNVARA

Paolo Nutini bezorgt kippenvel met akoestische Through The Echoes

foto: Jan-Willem Start Op!foto: Jan-Willem Start Op!
  1. Nieuwschevron right
  2. Paolo Nutini bezorgt kippenvel met akoestische Through The Echoes

Niemand minder dan Paolo Nutini betrad het live podium van Jan-Willem Start Op! Met enkel een gitaar en zijn stem wist hij NPO Radio 2 luisteraars tot tranen toe te roeren.

Het is even stil geweest rondom Paolo Nutini. In 2014 bracht de Schotse singer-songwriter nog het enorm succesvolle soulalbum Caustic Love uit en daarna kwam er jarenlang geen nieuwe muziek. Tot mei dit jaar, als er opeens twee gloednieuwe singles zijn: Through The Echoes en Lose It. Een veelbelovend voorproefje op zijn vierde album Last Night in the Bittersweet, dat Paolo Nutini op 1 juli met de wereld deelde. Met het 16 nummers tellende album bewijst de singer-songwriter dat zijn unieke stemgeluid zich uitstekend leent voor alle genres in de popmuziek. De plaat markeert een nieuw hoofdstuk voor Paolo Nutini. "Last Night in the Bittersweet gaat over iemand die heel erg probeert om vooruit te bewegen en verder te gaan met z'n leven", legt hij uit.

In de ochtendshow speelde Paolo Nutini een unieke akoestische versie van Through The Echoes. Kijk 'm hieronder terug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie