Livemuziek
BNNVARA

Froukje en S10 zingen Zonder Gezicht live bij Jan-Willem Start Op!

foto: Jan-Willem Start Op!foto: Jan-Willem Start Op!
  1. Nieuwschevron right
  2. Froukje en S10 zingen Zonder Gezicht live bij Jan-Willem Start Op!

Froukje en S10 stonden vanochtend op het live podium van Jan-Willem Start Op! met hun nieuwe single - en eerste samenwerking - Zonder Gezicht.

Tot de nieuwe veelbelovende lichting van de Nederlandse popmuziek behoren zeker Froukje en onze Songfestivalkandidaat S10. De popkoninginnen van 20 en 21 jaar kun je kennen van hits als 'Ik Wil Dansen' en 'Adem Je In'. Froukje en S10 kennen elkaar al een tijdje en eigenlijk klikte het meteen. "Ik ben vanaf het begin al groot fan van Froukje", vertelt S10. Dat was ook de reden dat ze, tijdens een try-out in Paradiso, besloten om samen een nummer te maken. "We hadden een try-out gedaan in Paradiso en toen zei S10: 'Dit vind ik echt heel vet, mag ik wat proberen erop?'. En toen zei ik: 'Ja, natuurlijk.' En toen was het heel vet en viel het allemaal op z'n plek."

Zonder Gezicht

In Zonder Gezicht zingen Froukje en S10 over een liefde waar je in het moment veel van kunt houden, maar die je in een later stadium van je leven kwijtraakt. Mocht iets aan het nummer je bekend voorkomen, dan kan dat kloppen. In het nummer hoor je een Synthesizer-geluidje dat je kan doen denken aan L'Enfer van Stromae.

Bekijk het live optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie