Livemuziek

Frank Boeijen zingt voor de zorg tijdens De Wild In De Middag

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Frank Boeijen zingt voor de zorg tijdens De Wild In De Middag

Met een emotionele uitvoering van Zeg Me Dat Het Niet Zo is zorgde Frank Boeijen maandagmiddag voor een van de hoogtepunten van de eerste uitzending van Ruud de Wild na zijn terugkeer. Bekijk het fragment hier terug.

Ruud de Wild maakte maandagmiddag zijn eerste uitzending van De Wild in de Middag nadat hij van darmkanker herstelde. Het werd een emotionele middag, waarin het programma rechtstreeks werd uitgezonden vanuit het UMC in Amsterdam, waar De Wild de afgelopen maanden behandeld werd.

Ode van Frank Boeijen

Een van de gasten tijdens de uitzending is Frank Boeijen, die een prachtig bericht aan De Wild stuurde om hem tijdens zijn ziekte een hart onder de riem te steken. De zanger kwam langs in het UMC, waar hij zijn nummer Zeg Me Dat Het Niet Zo Is opdroeg aan de mensen in de zorg én aan De Wilds partner Olcay Gulsen.

“Pas wanneer je ziek bent weet je wat onvoorwaardelijkheid betekent. Olcay, aan jou de vraag: ga je mee vanavond naar ons lievelingsrestaurant? Een tafel voor twee. Ik heb gebeld, ze weten ervan”, citeert De Wild de tekst van het nummer.

Tour

Gedurende de hele maand oktober zal Boeijen in dertien steden op poppodia staan. Frank: “Het wordt meer een soort festivaloptreden. Het is een beetje ouderwets. Ik denk dat we door ons hele repertoire heen sjezen.”

Bekijk hieronder het hele gesprek met Frank Boeijen:

De Wild in de Middag

Je hoort De Wild in de Middag van maandag tot en met donderdag van 16:00 tot 18:00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie