Livemuziek
BNNVARA

Ilse DeLange gaat een spannende dag tegemoet na release Willing

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Ilse DeLange gaat een spannende dag tegemoet na release Willing

Ilse DeLange is terug met nieuwe muziek! Haar gloednieuwe single Willing is nét uit en in Jan-Willem Start Op! speelt ze 'm voor het eerst live.

Naast Tuckerville organiseren, een clubtour, een muziekprogramma maken met Matthijs van Nieuwkerk en meedoen aan de Duitse variant van Beste Zangers, vond Ilse DeLange óók nog de tijd om nieuwe muziek te schrijven. Ilse stond al dagen te popelen om haar nieuwe creatie met de rest van de wereld te delen. En gisteren was het zover. Negen maanden na haar laatste release Hold On, verblijdt de zangeres haar fans met de gloednieuwe single Willing. Een liedje over nooit de kracht verliezen om opnieuw te proberen, altijd een open hart houden en het altijd alles geven wat je hebt. Elke keer weer opnieuw. In het nummer klinkt het aanstekelijke optimisme van Ilse DeLange door. Zo zingt ze de inspirerende woorden: 'Cause if there's something to lose, there must be something to win.'

Spannende dag voor Ilse DeLange

Zo'n release dag blijft ook nu nog steeds spannend voor Ilse. “Misschien wordt die spanning zelfs wel een beetje meer", vertelt ze aan Jan-Willem en Jeroen. "Je weet natuurlijk inmiddels na al die jaren, dat als dingen lopen je meer shows hebt. Je weet wat er vanaf hangt als iets lukt. Doordat je gewoon weet hoe het ook kan gaan beide kanten op, zeg maar, dat maakt het misschien wel spannender dan dat het is als je nog niks weet. En dat alles wat je kunt winnen is meegenomen."

Bekijk haar live optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebookvoor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie