Livemuziek
BNNVARA

Fans van Zoutelande opgelet: BLØF en Geike primeuren nieuwe single op NPO Radio 2!

foto: NPO Radio 2foto: NPO Radio 2
  1. Nieuwschevron right
  2. Fans van Zoutelande opgelet: BLØF en Geike primeuren nieuwe single op NPO Radio 2!

Na Zoutelande hebben BLØF en Geike een nieuwe samenwerking die minstens net zo fijn is. In Jan-Willem Start Op! hoorde je hun versie van 'We doen wat we kunnen' vanochtend voor het eerst live.

De echte BLØF-fans zal de titel van de nieuwe single, We doen wat we kunnen, bekend voorkomen. Dit nummer heeft BLØF namelijk al eens uitgebracht, in 2011 om precies te zijn. "Dit liedje heeft nooit de aandacht gekregen die wij vonden dat het liedje verdient", legt Paskal uit aan Jan-Willem en Jeroen. "Het is mijn favoriete liedje van het repertoire van BLØF. En omdat we de 30 jaar BLØF verzamelaar uitbrengen, vonden we het wel leuk om daar iets op te zetten wat dan niet een slam dunk is. Want daar staan gewoon alle hits op, op die verzamelaar. Dus we dachten wel tof om dit als single uit te brengen."

'De meest logische keuze'

Na het succes van Zoutelande hoefde BLØF niet lang na te denken met welke zangeres ze deze single opnieuw uit wilden brengen. "Het was gewoon de meest logische keuze, om te vragen of Geike dat nog een keer met ons samen wilde doen", legt Paskal uit. Net als bij de opnames van Zoutelande doken Paskal en Geike redelijk zonder verwachtingen de studio in. "Het was toen ook niet duidelijk of er iets mee ging gebeuren, op het moment van de opnames. Het was gewoon fijn", legt Geike uit.

Bekijk de live primeur van We doen wat we kunnen hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie