Livemuziek
BNNVARA

Krezip is klaar voor nog meer livemuziek met Ready For More

foto: Jan-Willem Start Op!
  1. Nieuwschevron right
  2. Krezip is klaar voor nog meer livemuziek met Ready For More

Ze kwamen voor één nummer, maar dat beviel zo goed dat ze er direct een tweede achteraan plakten. Krezip was vanmorgen te gast bij Jan-Willem Start Op! De groep speelde daar niet alleen nieuwe single Ready For More, maar ook klassieker Sweet Goodbyes.

Krezip is inmiddels helemaal terug van weggeweest. In 2019 maakte de groep na een pauze van 10 jaar een comeback met een nieuw album en drie uitverkochte Ziggo Dome-concerten. Daarop zou een kleinere clubtour volgen, maar die werd geannuleerd door de pandemie. Nu is de band echt klaar voor meer en dat laten ze blijken met de nieuwe single Ready For More.

Voorlopig zijn de bandleden dus nog niet van elkaar af, want naast deze single volgt binnenkort ook eindelijk de langverwachte clubtour. Als voorproefje lieten ze alvast een liveversie van de nieuwe single horen. Bekijk het live-optreden hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dit optreden smaakte naar meer en dus plakte Krezip er ongepland ook nog een toegift achteraan. Bij gebrek aan shakers werd er gebruik gemaakt van een broodtrommel met koffiebonen en een pakje hagelslag. Dat klinkt knullig, maar wat de band ermee speelde was dat zeker niet. Beluister hieronder de live-uitvoering van Sweet Goodbyes.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie