Livemuziek
BNNVARA

Kijk terug: Remme live met Heat bij Jan-Willem Start Op!

foto: Jan-Willem Start Op!
  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk terug: Remme live met Heat bij Jan-Willem Start Op!

De Eindhovense singer-songwriter Remme stond vanochtend klaar om zijn single Heat live te spelen bij Jan-Willem Start Op!

Nadat hij met The Moment zijn allereerste NPO Radio 2 TopSong moment pakte, is Remme terug met nieuwe muziek. Met zijn nieuwe single Heat omschrijft hij hoe lastig hij het vindt om zichzelf te zijn bij mensen die hij leuk vindt. Deze single ging niet over één nacht ijs. Zes jaar geleden schreef Remme het nummer en vorig jaar pakte hij het opnieuw op. Hij maakte het nummer wat volwassener en pas toen het voor hem goed voelde, bracht hij het uit.

Zoektocht

Op zesjarige leeftijd pakte Remme al de gitaar van zijn vader om met muziek mee te spelen. Hoewel hij toen nog niet gelijk grote dromen of ambities had, staat hij nu wel op grote podia. "Het voelt alsof het me een beetje is overkomen", vertelt Remme. "Het begon als een hobby, maar voordat ik het wist ontstonden er zoveel songs." Inmiddels is hij in een nieuwe fase van z'n leven beland. "In deze fase van mijn leven ben ik op zoek gegaan naar wie ik echt ben. Ik heb er nu een goed gevoel bij en ik ben ready voor nieuwe songs!"

Check hieronder het optreden:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op!

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 6.00 tot 9.00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie