Livemuziek
BNNVARA

Thomas Nicolas speelt ex-TopSong Lost Love live

foto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Thomas Nicolas speelt ex-TopSong Lost Love live

Een jaar geleden trad hij nog als straatmuzikant op in het Amsterdamse Vondelpark, maar vandaag stond singer-songwriter Thomas Nicolas in de studio van NPO Radio 2. Hij kwam langs bij Jan-Willem Start Op!

Thomas speelde afgelopen zomer in het Vondelpark toen plotseling Alain Clark voorbij fietste. Hij was direct overtuigd van het talent van Thomas en besloot hem onder zijn vleugels te nemen. De zanger kreeg een platencontract en bracht laatst zijn debuutsingle Lost Love uit, die meteen werd gekroond tot NPO Radio 2 TopSong.

Nu het buiten koud is, staat Thomas comfortabel in de studio van NPO Radio 2. Gelukkig maar, want met dit winterse weer houden je vingers er op een gegeven moment mee op. Toch biedt op straat spelen ook voordelen. De zanger heeft daar namelijk wel geleerd om alle regionen van zijn stem te ontdekken. In tegenstelling tot je eigen huiskamer, kan je buiten gewoon voluit zingen. Gelukkig houdt Thomas Nicolas ook bij ons zeker niet in!

Bekijk de live-uitvoering van Lost Love hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie