Livemuziek
BNNVARA

Mell & Vintage Future brachten op het allerlaatste moment tóch een andere single uit

foto: Jan-Willem Start Op!foto: Jan-Willem Start Op!
  1. Nieuwschevron right
  2. Mell & Vintage Future brachten op het allerlaatste moment tóch een andere single uit

Frozen In Time van Mell & Vintage Future sluit naadloos aan op de tijdgeest van dit moment. Vanochtend speelden ze 'm live bij Jan-Willem Start Op!

Hoewel het nummer naadloos aansluit op de tijdgeest, hebben Mell & Vintage Future het nummer niet naar aanleiding van de recente gebeurtenissen geschreven. Vorig jaar werkten ze al aan Frozen In Time. "Eigenlijk kwamen vorige week pas de laatste mixen van het nieuwe album af, waaronder deze", legt Nico uit. "We hadden een hele andere single gepland staan, maar toen hebben we toch op het laatste moment met het hele team gekeken of we het nog konden veranderen. Want dit liedje konden we nu eigenlijk niet omheen. En toen hebben er heel veel mensen heel hard gewerkt om te zorgen dat dit op zo'n korte termijn kon. Eigenlijk hebben we dit pas afgelopen zondag besloten."

Bekijk het live optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie