Livemuziek
BNNVARA

Chef'Special terug na hernia met indrukwekkende live versie van Fly Like Me!

foto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Chef'Special terug na hernia met indrukwekkende live versie van Fly Like Me!

De terugkeer van Chef'Special stelt niet teleur: in Jan-Willem Start Op! gaven ze één van hun eerste optredens nadat frontman Joshua Nolet een acute hernia kreeg. En dat is er zeker één om terug te kijken!

"Het gaat best wel goed, eigenlijk", vertelt Joshua in de ochtendshow. Begin april kreeg de Chef'Special zanger een acute hernia, waardoor ze meerdere shows en hun optreden in Jan-Willem Start Op! moesten cancelen. Na een operatie in Duitsland is Joshua nu gelukkig weer op de been en aan het herstellen. "De zenuwpijn die ik had, dat is gewoon niet te doen. Ik kon niet lopen, ik kon helemaal niks niet. De laatste show die we deden zat ik onder de morfinepillen en kon ik nog net één show eruit persen", vertelt hij.

'Zin om weer te spelen'

De hernia kwam vlák na de release van hun spiksplinternieuwe album New Gold. Ongelukkige timing, maar nu Chef'Special weer samen kan spelen, stromen ze over van de energie en motivatie. "We hebben heel veel zin om weer voor mensen te spelen. We hebben echt met heel veel plezier met z'n allen gewerkt aan dit album. En we're ready to play it", vertelt Joshua.

Bekijk hun live optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op!

Je hoort Jan-Willem Start Op! iedere werkdag van 6.00 tot 9.00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie