Livemuziek
BNNVARA

Kijk terug: Suzan & Freek live met Nooit Meer Regen

foto: BNNVARAfoto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk terug: Suzan & Freek live met Nooit Meer Regen

Zonnestraaltjes Suzan en Freek brengen in Jan-Willem Start Op! live het weerbericht van die dag én tegelijkertijd hun nieuwe single: Nooit Meer Regen.

Ze gloeien nog na van hun vakantie in Amerika als ze de NPO Radio 2 studio binnenstappen. Suzan en Freek reisden afgelopen weken van New Orleans, New York en Memphis naar Nashville. Met een camera onder hun arm genoten ze van hun vakantie én maakten ze ondertussen de videoclip voor hun gloednieuwe single Nooit Meer Regen. "Die hebben we daar gelijk maar gemaakt en is een aftermovie van onze vakantie geworden", vertelt Suzan.

Nooit Meer Regen

Je wordt alvast gewaarschuwd: het kan zomaar zijn dat Nooit Meer Regen je gigantische zomerkriebels geeft. In de single staan de zomer en liefde namelijk centraal. Het gaat over dat je iemand zó leuk vindt, dat diegene je het gevoel van zomer geeft.

Bekijk het optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie