Livemuziek
BNNVARA

Son Mieux frontman Camiel zingt Multicolor op één been

foto: Jan-Willem Start Op!foto: Jan-Willem Start Op!
  1. Nieuwschevron right
  2. Son Mieux frontman Camiel zingt Multicolor op één been

Chique hoeden, gekleurde pakken en glittergipsschoenen: Son Mieux trok vanochtend alles uit de kast voor hun live optreden bij Jan-Willem Start Op!

Het was tijdens een optreden in Paradiso dat Camiel Meiresonne, de zanger van Son Mieux, de term ‘break a leg’ wel heel letterlijk nam. "Ik ben in Paradiso van het podium afgevlogen. Toen viel ik, dat deed niet zoveel pijn, tot ergens in die nacht dat ik m'n schoen uitdeed en ergens ging zitten. Dus dat is gebroken, maar we gaan door", legt hij uit.. Afgezien van de voet vliegt Son Mieux de laatste weken van hoogtepunt naar hoogtepunt. Zo openden ze diezelfde avond hun clubtour en wonnen ze twee weken later een Edison in de categorie Rock. "De afgelopen twee weken waren insane", glundert Camiel.

Multicolor

Na veelbelovende singles als Drive en 1992 komt het zevental uit Den Haag n weer met nieuwe muziek. Ze doken de studio in met Bas van Wageningen, ook wel bekend als de basgitarist van DI-RECT, en op 15 april was daar hun gloednieuwe single: Multicolor. Nét op tijd voor hun clubtour, die niet alleen kriskras door Nederland reist en op Pinkpop en Concert at Sea zal neerstrijken, maar ook de grenzen over gaat naar o.a. Berlijn en Praag.

Bekijk hun live optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie