Livemuziek
BNNVARA

Mell & Vintage Future presenteren nieuwe single Worth It

foto: BNNVARAfoto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Mell & Vintage Future presenteren nieuwe single Worth It

Mell & Vintage Future presenteerden vanochtend hun nieuwste single Worth It live in de studio bij Jan-Willem Start op. Dat beviel zo goed dat ze het nummer zelfs twee keer hebben gespeeld.

De twee muzikanten Nico Brandsen en Ton Dijkma, beter bekend als Vintage Future, ontmoetten Mell op het hoogtepunt van hun carrière. Met al een aantal televisieoptredens achter de boeg en haar geweldige stem, maakte Mell grote indruk op Vintage Future. Het klikte meteen en ze zijn sinds 2016 officieel een trio. Sindsdien hebben ze een hele reeks aan nummers uitgebracht, waaronder Forever en Willin’. Met al 15 miljoen streams op hun debuutalbum en een gouden randje om hun single Forever, komen ze nu met hun nieuwste single: Worth It.

One taker

Worth It is de tweede single van het aankomende album van Mell & Vintage Future. De inspiratie van het nummer kwam van Ton. Hij merkte dat de coronadiscussies er hard aan toe gingen. Niet alleen op Facebook, maar ook in zijn eigen kringen zag hij dat relaties eraan kapotgingen. “Ik vind muziek een mooie manier om een verhaal te vertellen en iedereen weer tot de orde te roepen, van: 'Kom op jongens! Laten we weer lekker een biertje drinken en een beetje gezellig doen'”, zegt hij. Een spiegel aan de muur is wat ze willen zijn en ze hopen dat het kracht geeft om jezelf te beteren.

Wat deze single nog specialer maakt, is dat het in één keer is opgenomen door Mell. Het was een one taker. “Ik stond te huilen achter de microfoon. Ik wist niet wat me overkwam.”

Bekijk hieronder het optreden:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie