Livemuziek
BNNVARA

Kijk terug: Son Mieux live met TopSong Tell Me More

foto: BNNVARAfoto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk terug: Son Mieux live met TopSong Tell Me More

Na het immense succes van Multicolor heeft Son Mieux nieuwe muziek! Vanochtend speelden ze, de tot NPO Radio 2 TopSong benoemde single, Tell Me More live op het podium bij Jan-Willem Start Op.

Des Son Mieux' is ook hun gloednieuwe single weer een catchy, opzwepend exemplaar met hitpotentie. Een single die ontstond in de tram. Nadat de fiets van leadzanger Camiel Meiresonne het begaf, wendde hij zich tot het openbaar vervoer. En vond hij een bron van inspiratie. "Ik begon me in de tram af te vragen wat iedereens verhaal was. Daar komt echt iedereen bij elkaar, de hele maatschappij, en ik raakte een beetje gefascineerd door het idee dat al die mensen een eigen verhaal hebben", vertelt Camiel. "Dus ik begon me af te vragen van: Hé waar ben je naar onderweg? Wat heb je meegemaakt in je leven? Waar denk je op dit moment aan? En ik begon me vanuit daar te realiseren: je leeft in je eigen bubbeltje en de horizon is ook zo breed als je 'm zelf hebt gemaakt."

Bekijk hun live versie in Jan-Willem Start Op! hieronder terug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie