Livemuziek
BNNVARA

3JS brengen West Coast geluid naar het NPO Radio 2 live podium

foto: Jan-Willem Start Op!foto: Jan-Willem Start Op!
  1. Nieuwschevron right
  2. 3JS brengen West Coast geluid naar het NPO Radio 2 live podium

De 3JS stonden vanochtend op het live podium van Jan-Willem Start Op! Met onder hun arm een souveniertje uit Los Angeles: hun gloednieuwe single Als Je Haar Ziet.

In Los Angeles schreven de 3JS in negen dagen heel veel nieuwe muziek. Dat deden ze tussen de palmbomen en samen met de gerenommeerde producer Bob Clearmountain, die onder andere meewerkte aan platen van The Rolling Stones, Bon Jovi en Bruce Springsteen. Op de plaat die de 3JS daar gemaakt hebben, moeten we nog even wachten. Die wordt op 6 juni gereleased. Hun nieuwe single Als Je Haar Ziet is in ieder geval alvast een goed voorproefje, op een album dat een échte 'autoplaat' beloofd te gaan worden. "Die West Coast sound en vibe zit er natuurlijk een beetje in. Als ik denk aan de West Coast, dan denk ik aan een auto met een open dak en cruisen, dus dat sfeertje zit er wel een beetje in", bevestigt Jan Dulles.

Bekijk hun live versie van Als Je Haar Ziet hieronder terug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie