Livemuziek
BNNVARA

Blackbird geeft je duwtje in de rug met nieuwe single Green Lights

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Blackbird geeft je duwtje in de rug met nieuwe single Green Lights

Gemopper en pruillippen? Daar wil Blackbird niets van weten! Met haar nieuwe single Green Lights stuurt ze je vol energie het weekend in, live bij Jan-Willem Start Op.

Blackbird heeft met haar zoetgevooisde Tarantino-sound weer een gloednieuwe single voor je. Na de met TopSong bekroonde Tell Your Mama, The One en Lost In The Middle, bracht ze twee weken geleden Green Lights uit. Een single met een duidelijke boodschap. "Het gaat er eigenlijk over dat als je je niet helemaal lekker voelt, je je een beetje verlamt voelt, dat je dan tóch de deur uitgaat. De zon op je huid voelt, de wind door je haren en dat je denkt: 'Ik moet het gaspedaal toch zelf intrappen, let's go!", legt Blackbird uit. "Ik denk dat iedereen ook wel weet hoe het werkt, maar toch is het moeilijk om daar dan even doorheen te breken."

Bijzonder Vierdaagse concert

Dat gaspedaal trapt Blackbird zelf ook lekker in. Afgelopen weekend stond ze nog te genieten op Down To The Rabbit Hole én binnenkort treedt ze zelf op bij de Nijmeegse Vierdaagse. Samen met haar band en strijkkwartet geeft ze op de Roze Woensdag een bijzonder concert. Goed mogelijk dat Jan-Willem, Jeroen en Blackbird elkaar dan weer tegen het lijf lopen. Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse hoor je Jan-Willem Start Op! namelijk vier ochtenden live vanuit Nijmegen en stappen Jan-Willem en Jeroen van 6.00 tot 9.00 uur mee met de lopers.

Benieuwd naar het optreden van Blackbird? Kijk 'm hieronder terug!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie