Livemuziek
BNNVARA

Maan schudt luisteraars wakker met Sowieso Overhoop

foto: BNNVARAfoto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Maan schudt luisteraars wakker met Sowieso Overhoop

Een ster van buitenaardse proporties stond op het live podium van Jan-Willem Start Op! Maan kwam in alle vroegte langs om haar gloednieuwe single Sowieso Overhoop live te zingen.

Eén ding is zeker: Maan zal tijdens de jaarwisseling terugkijken op een geweldig 2022. Dit is namelijk het jaar dat ze haar grootste show ooit gaat spelen. Op 16 december staat ze in de Ziggo Dome en daarmee maakt ze haar kinderdroom werkelijkheid. "Dan wil ik echt ook de vetste show van m'n leven neerzetten", vertelt Maan in Jan-Willem Start Op. Voor het zover is, lanceert Maan aanstaande vrijdag eerst nog 'even' een compleet nieuw album. Het album krijgt de titel Leven, naar de gelijknamige single die ze eerder uitbracht. Op het album zullen bekende nummers als Naar De Maan en Blijven Slapen voorbij komen, maar óók heel veel nieuwe nummers. Elk voorzien van een mooie videoclip. "We hebben in drie dagen acht clips geschoten", legt Maan uit. "Ik wilde gewoon heel graag dat je voor alles ook visueel geprikkeld wordt. Dat je niet op YouTube alleen maar lyric video's hebt, maar dat je juist echt een verhaal krijgt."

Voor altijd jong willen zijn

De videoclips zijn allemaal geschoten in een club in Amsterdam, want dat is waar Maan in deze leeftijdsfase veel tijd spendeert. Dat bezingt Maan ook in haar gloednieuwe single Sowieso Overhoop. "Sowieso Overhoop gaat over het voor altijd jong willen zijn en beseffen dat deze leeftijd volgens mij een vet leuke leeftijd is. En dat je relatief weinig verantwoordelijkheden hebt, laat naar bed, je lijf doet het weer top de volgende dag. Veel met vrienden zijn, uitgaan, dansen, jezelf ook ontdekken."

Bekijk Maans live optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie