Livemuziek
BNNVARA

TikTok-sensatie Mark Ambor live bij Jan-Willem Start Op!

foto: Jan-Willem Start Op!
  1. Nieuwschevron right
  2. TikTok-sensatie Mark Ambor live bij Jan-Willem Start Op!

De Amerikaanse TikTok-sensatie Mark Ambor liet zijn nummer Good To Be live horen bij Jan-Willem Start Op!

Met zijn nummer Good To Be stond Mark Ambor vanochtend op het NPO Radio 2 live podium. Het nummer heeft Mark veel bekendheid opgeleverd, mede dankzij TikTok waar het nummer een grote hit is geworden. "TikTok was een grote gamechanger voor mij", vertelt hij tegen Jan-Willem en Jeroen. Maar niet alleen op TikTok wordt hij veel beluisterd, op Spotify heeft Mark zo’n 11 miljoen streams per maand. Ook offline scoort hij goed; de Melkweg heeft hij namelijk twee keer uitverkocht!

Voor zijn bekendheid zong Mark nooit voor andere mensen en speelde hij alleen liedjes op de piano. Op een dag had hij thuis een nummer opgenomen en dit met trots naar zijn ouders gestuurd om te vragen wat zij ervan vonden. Zij vonden het nummer geweldig en vroegen wie de artiest was. ‘’Mijn ouders hoorden gewoon niet dat ik het was!’’, zegt Mark lachend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op!

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 6.00 tot 9.00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie