Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

Krezip primeurt ‘You Are Not Alone’ in Jan-Willem Start Op!

  1. Nieuwschevron right
  2. Krezip primeurt ‘You Are Not Alone’ in Jan-Willem Start Op!

Jan-Willem en Jeroen hadden in hun eerste ochtendshow van 2021 vanochtend meteen een primeur. Krezip speelde hun nieuwe single ‘You Are Not Alone’ voor het eerst live op de radio.

Met de start van het nieuwe jaar, lanceerde Krezip om 00.00 uur gelijk hun nieuwe single ‘You Are Not Alone’. Het nummer is de titelsong van de film Soof 3, die in maart in de bioscoop te zien zal zijn. “We werden gevraagd, want zij zochten een soundtrack”, vertelt Jacqueline Govaerts. De band kreeg de film te zien en was meteen om. “Het is een hele mooie film, die raakte me. Het was de eerste lockdown, dus de wereld stond sowieso op z’n kop. Dus het liedje was heel snel geschreven.”

Liefde op het eerste gezicht

Het bleek liefde op het eerste gezicht van beide kanten. Want de makers van Soof 3 waren ook meteen verkocht toen ze ‘You Are Not Alone’ hoorden. “Wij hadden echt het gevoel van: ‘Oh dit liedje pas perfect bij die film’”, vertelt Jacqueline Govaerts. “Toen hadden we dat ze gestuurd: ‘Wij voelen dit heel erg.’ En toen kregen we binnen een halve minuut terug: ‘Wij ook!’”

Check het optreden van Krezip hieronder:

Ster advertentie
Ster advertentie