Jan-Willem Start Op

Help Miquell de eigenaar van de envelop vinden!
BNNVARA

  1. Nieuwschevron right
  2. Help Miquell de eigenaar van de envelop vinden!

Miquell vond een bijzondere envelop op station Utrecht Centraal en is nu op zoek naar de eigenaar. Wij helpen hem een handje!

Tijdens de Pride stuitte Miquell op de envelop. Hij dacht eerst dat het een grapje was en had het bijna niet meegenomen. In de envelop bleek echter een flinke smak geld te zitten, die Miquell nu graag weer bij de rechtmatige eigenaar terug zou willen brengen. "Het briefje dat er bij zat was zo hartverwarmend, die envelop kon ik echt niet houden", legt Miquell uit.

Wat er precies op het briefje staat? Miquell leest een stukje voor: "Dit is een aardigheidje voor jullie, om samen ergens lekker te gaan eten. Ik hoop dat jullie een fijne tijd zullen hebben. Het klinkt misschien wat overdreven, maar ik ben ook van jullie gaan houden. En ik ben dankbaar dat jullie mij zo accepteren." Miquell leest niet de hele brief voor, omdat hij graag zou willen dat het andere deel van de brief door de eigenaar aangevuld wordt. Ken of ben jij de gulle gever? Meld je bij ons op facebook.com/jwstartop of via het bericht van Miquell.

​Check hieronder het hele fragment:

Ster advertentie
Ster advertentie