Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

Viktor Mei heeft zijn stempotloden gitaar nu al klaar

  1. Nieuwschevron right
  2. Viktor Mei heeft zijn stempotloden gitaar nu al klaar

De kabinetsformatie is dan misschien nog niet rond, maar de verkiezingen hebben al wel iets opgeleverd. Namelijk de stempotlodengitaar van Viktor Mei. In Jan-Willem Start Op liet hij het resultaat van 55 uur monnikenwerk vanochtend horen.

Ongeveer een maand geleden deed gitaarbouwer Viktor Mei in Jan-Willem Start Op een oproepje. Hij had namelijk al eens eerder een gitaar van potloden gemaakt en nu leek het hem leuk om er één van stempotloden te maken. Dat heeft hij geweten, in een mum van tijd had hij duizenden stempotloden in zijn brievenbus.

Extra gitaar voor het goede doel

Nog geen vier weken en 55 uur monnikenwerk verder is de stempotlodengitaar al af. De oproep op NPO Radio 2 heeft haast té goed gewerkt. In de gitaar heeft Viktor 3100 stempotloden verwerkt. "Ik heb er nog 5000 over. En er komt nog steeds post binnen", lacht Viktor. Aangezien Jan-Willem ambassadeur is van Campagneteam Huntington, trok hij de stoute schoenen aan en vroeg hij Viktor of hij misschien nog een gitaar wilde maken om te veilen. "Dat zou zeker kunnen. Laten we dat gaan doen", reageert Viktor.

Check hieronder het hele fragment:

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie