Naar homepage
Jan-Willem Start Op

Weerman Maurice Middendorp had een black-out
BNNVARA

  1. Nieuwschevron right
  2. Weerman Maurice Middendorp had een black-out

Pijnlijk moment op televisie gisteravond: weerman Maurice Middendorp had een black-out. Wat er nu precies gebeurde? Dat vertelde hij in Jan-Willem Start Op.

Het was een onrustig nachtje voor de weerman na gisteravond. Terwijl hij vertelde over het besproeien van bloesem, raakte hij zijn tekst kwijt. “Op een gegeven moment zag ik die foto en dacht ik: ‘waar ben ik mee bezig?’”, vertelt Maurice.

Jeroen kent hem als een spontane jongen die zich altijd goed voorbereid. Hoe dit dan toch kon gebeuren? “Ik begon na te denken en dat moet je niet doen. Dat is echt het meest funeste ding, als je al iets verkeerds doet en je gaat erover nadenken dan gaat het mis”, vertelt hij. Aan zijn voorbereiding zal het in ieder geval niet gelegen hebben, het weer van die avond had hij juist tot in de puntjes voorbereid.

Na de black-out verwachtte Maurice overladen te worden met negatieve reacties, maar het tegenovergestelde gebeurde. Hij kreeg juist ontzettend veel lieve berichtjes op social media. “Nederland was hartverwarmend. Echt waar. Dat vind ik heel mooi”, vertelt Maurice.

Luister hieronder het hele gesprek:

Foto omslag RTL

Ster advertentie
Ster advertentie