Jan-Willem Start Op

Beau over einde Beau Five Days Inside
BNNVARA

  1. Nieuwschevron right
  2. Beau over einde Beau Five Days Inside

Dit seizoen van Beau Five Days Inside zal waarschijnlijk het allerlaatste seizoen zijn. Zo vertelde Beau van Erven Dorens vanochtend in Jan-Willem Start Op!

Vanavond gaat de documentaireserie weer van start en de eerste aflevering belooft meteen een tranentrekker te worden. Beau zal in die aflevering een kijkje nemen achter de deuren van Villa Pardoes, waar ernstige zieke kinderen met hun familie nog een week lang vakantie kunnen vieren. "Dat is ontzettend somber, want die kinderen zijn echt super super ziek. En tegelijkertijd is het ook heel leuk, want ze gaan gewoon lekker spelen", vertelt Beau. Hij is de hele week met de kinderen op pad geweest en noemt het een 'prachtige, prachtige week’.

Vooral de opnames van deze aflevering vielen Beau best zwaar. "Nou kijk, ik heb nogal een imago van een huilebalk gekregen, maar ik ben gewoon een vader, en als je kinderen ziet ziek zijn..", legt hij uit. Hij had met zichzelf afgesproken om het droog te houden, maar daarin slaagde hij niet helemaal. "In die aflevering ging het helemaal fout."

Dit seizoen van Beau Five Days Inside zou ook wel eens de laatste kunnen zijn. "We zijn nu wel een beetje gekomen aan het einde van dit programma, in ieder geval zoals we het nu maken", vertelt Beau ons. Alle instellingen waar ze mochten filmen, hebben ze voor het programma nu wel gehad. "Dus ik denk dat ik het hierna voor gezien houd. Ik vind het een ongelofelijk mooi programma, maar dit is een beetje het einde."


​Luister hieronder het hele gesprek terug:

Foto: Vincent TV Producties / RTL

Ster advertentie
Ster advertentie