Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

Morgen 'Het Fouten Uur' in Jan-Willem Start Op

  1. Nieuwschevron right
  2. Morgen 'Het Fouten Uur' in Jan-Willem Start Op

Morgen hoor je in Jan-Willem Start Op een uur lang nummers waar een foutje in zit tijdens 'Het Fouten Uur'. Het belooft een uur met een hoog Top 2000 gehalte te worden. "Blijkbaar is een foutje in een lied goed voor een hoge notering in de Top 2000", grapt Jan-Willem.

Foutje in nummer Douwe Bob?

Dit idee ontstond door 'Sweet Sunshine'. De eerste pianoklanken in het nummer van Douwe Bob riepen bij Jan-Willem en Jeroen de vraag op: "Is dit een foutje, of niet?" Mocht dit een foutje zijn, dan kan 'Sweet Sunshine' toegevoegd worden aan een heel scala aan hits waar een foutje in zit. Zoals ook 'Roxanne' van The Police, waarin Sting per ongeluk op de piano ging zitten en vervolgens hard moest lachen.

Het Fouten Uur

Het onderwerp liet Jan-Willem en Jeroen niet los. Daarom besloten ze spontaan aanstaande vrijdag 'Het Fouten Uur' te houden in Jan-Willem Start Op. Van 8.00 tot 9.00 uur hoor je alleen maar nummers met een foutje erin. Nummers waarin artiesten schelden, omdat het even niet zo lekker ging. Of waarin ze veel te vroeg beginnen met zingen. Of natuurlijk, per ongeluk op de piano gaan zitten. Wat in ieder geval duidelijk is, is dat het uur ook een hoog Top 2000 gehalte zal hebben. "Blijkbaar is een foutje in een lied goed voor een hoge notering in de Top 2000", aldus Jan-Willem.

Vrijdag 25 september van 8.00 tot 9.00 uur 'Het Fouten Uur' in Jan-Willem Start Op.

Ster advertentie
Ster advertentie